Mauritius

parel van de Indische Oceaan

Ruime keuze qua accommodatie-stijlen in Mauritius. Promoties het hele jaar door.
het hele jaar (regenseizoen: dec-mrt)
Vraag offerte aan

parel van de Indische Oceaan

Poederwitte zandstranden, afgeboord met wuivende palmen, een exotische klinkende cocktail in een uitgeholde cocosnoot, een kristalheldere oceaan met zeeschildpadden en mini-nemo's. Het duik- en snorkelfestijn! Heerlijk relaxen van een Spa, een actieve uitstap, cashmere-shopping, een hike op de flanken van een uitgedoofde vulkaan, cultuur opsnuiven in een Hindu-tempel, flaneren in de 'jardins de Pamplemousse', een theeproeverij, een rum-stokerij, een fietstocht, eten bij de locals... Een paradijselijk eiland!

Africa Genius is helemaal BE-LUX*ed! De luxe LUX* resorts zijn helemaal ons ding. Jong, fris, verrassend, luxueus, Zen en dat tikkeltje rebels. De drie 5* LUX* resorts hebben voor elke stijl van reizigers iets in petto: van de colle hippe trendy boutique chic hotels, een familie hotel, top chefs, tropische tuinen. BE LUX*ed TOO!

Schermafbeelding_2019-04-28_om_16.59.54

LUX* Grand Gaube

boutique chic

Boutique chic, elegant, luxueus, verfrissend...

Een stijlvolle balans van contrasten en een fris design aan de noordelijke zijde van het tropische eiland Mauritius. Het ontwerp van LUX* Grand Gaube is van designer Kelly Hoppen straalt een retro-chic lifestyle uit, spontaan gesofisticeerd met een informele, maar stijlvolle, flair.

Fris groene tropische tuinen, groene baaien, rustige lagunes en maar liefst twee witzanden stranden en evenveel prachtige zwembaden. Elke kamer en suite heeft zeezicht en is gehuld is een waas van Zen met kleurrijke toetsen.

Live cooking voor het ontbijt en het diner, authentieke Creoolse smaaktinten in het Banyan restaurant en lunch met een Turkse twist in het verrassende Bodrum Blue restaurant (views to die for!). De meest vers gemalen koffies in het beroemde signature Café LUX* aangevuld met de Mauritiaanse suikers. Het Spa & Wellness paviljoen brengt sereniteit. Spa, fitness, tennis academy, golf, watersporten, inspiratievolle workshops...

'LUX* Hospitality comes with a twist'... een verrassend detail achter elke hoek.

boek nu

Africa Genius Travel Worldwide heeft een partnership met de beste reiskantoren in België en Nederland. Contacteer uw reisagent voor een eerste oriënterend gesprek zodat we een offerte kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij uw wensen.

Wij danken u alvast dat u Africa Genius Travel Worldwide hebt gekozen als partner voor het uitwerken van uw droomreis naar Afrika.

neem contact op