Mozambique

ongekende exoten

ongekende exoten

Mozambique… heerlijk wild, ongerept en kilometers fijn zandstrand met palmbomen… Het is een van Afrika’s onbekende juwelen… Voor de kust van Mozambique liggen de piepkleine exotische eilanden in de Quirimbas en Bazaruto archipels. Hier liggen een aantal leuke en kleinschalige luxe lodges onder wuivende palmbomen te wachten om bezocht te worden. Sommige van deze eilanden zijn onbewoond of ligt er slechts 1 lodge, andere eilanden zijn van grote historische waarde (zelfs Unesco Werelderfgoed!) waar de lokale bevolking leeft in het historische landschap. Op de eilanden behoort zwemkledij en een snorkel tot de gewenste ‘dress code’. Dit is een bestemming dat ze ook wel ‘barefoot luxury’ noemen.

Schermafbeelding_2019-04-26_om_20.28.45

Quirimbas Archipel

paradijselijke mini-eilanden

Als kleine blinkende parels ligt een handvol piepkleine exotische eilanden van de Quirimbas Archipel voor de noordelijke kust van Mozambqiue. De koraalriffen rond deze eilanden behoren tot de mooiste in zuidelijk Afrika. St Lazarus Banks telt zelfs mee op wereldniveau wanneer het komt tot het definiëren van de mooiste duiksites. Naast de paradijselijke exoten zijn er ook eiland met een grote historische waarde, zoals bijvoorbeeld Ibo Island. Dit eiland lag midden op de handelsroute met het Oosten.

boek nu

Africa Genius Travel Worldwide heeft een partnership met de beste reiskantoren in België en Nederland. Contacteer uw reisagent voor een eerste oriënterend gesprek zodat we een offerte kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij uw wensen.

Wij danken u alvast dat u Africa Genius Travel Worldwide hebt gekozen als partner voor het uitwerken van uw droomreis naar Afrika.

neem contact op