Namibië

caleidoscoop van contrasten

Namibië is een land met zeer beperkte beschikbaarheid. Het doorsnee leuke gastenhuis ligt al snel tot anderhalve maal duurder dan een gastenhuis in Zuid-Afrika.
het hele jaar (meest populaire reisperiode: mei-nov) - BOEK TIJDIG
Vraag offerte aan

caleidoscoop van contrasten

Giraffen kuierend over de verblindende witte zoutpannen van Etosha National Park, gemsbokken betwisten de steile hellingen van de oranje zandduinen in de Namibwoestijn, grote kolonies zeerobben van wel 100.000 stuks bewonen de desolate en onherbergzame gebieden van Skeleton Coast.

Uitgestrekte landschappen die de steden insluiten, vele nationale parken en wildreservaten met een grote diversiteit aan wildleven. Het is een caleidoscoop van prachtige contrasten die de bezoeker uitnodigen om te proeven, te genieten en te fotograferen.

En dan is er de ruimte… heel veel ruimte… Dit is Namibië!

shutterstock_149502404

Swakopmund

oceanen en verdrinkende woestijn

Swakopmund en Walvis Bay zijn twee kustplaatsjes aan de woeste Atlantische Oceaan. Als kleine steden hebben ze niet zoveel te betekenen, maar hun omgeving des te meer! Kayakken tussen duizenden speelse pelsrobben, hoge woenstijnheuvels beklimmen die zachtjes wegglijden in de oceaan, met een gespecialiseerde gids op zoek gaan naar de unieke woestijn-fauna en aan de rand staan van het een immense canyon dat wel een uitgestrekt maanlandschap lijkt...

inspiratie voor uw reis

17 Dagen

luxe fly-in Namibië

Giraffen kuierend over de verblindende witte zoutpannen van Etosha National Park, gemsbokken betwisten de steile hellingen van de oranje zandduinen in de Namibwoestijn, grote kolonies zeerobben van wel 100.000 stuks bewonen de desolate en onherbergzame gebieden van Skeleton Coast. En dan is er de ruimte… heel veel ruimte… Dit is Namibië!


Lees meer
23 Dagen

eco chic selfdrive Namibië

Genieten van super belevingen op een eco-vriendelijke manier. Dit is een selfdrive die u langsheen de mooiste natuurgebieden van Namibië neemt. De Kalahariwoestijn, het leefgebied van de San en de okerkleurige duinen, de vergezichten aan de rand van de Fish River Canyon, de 'mini- Grand Canyon', de Namibwoestijn met haar mystieke Fairy circles en Sossusvlei, het legendarische Etosha... enkele hoogtepunten die u nog lang zullen bijblijven!

Lees meer

boek nu

Africa Genius Travel Worldwide heeft een partnership met de beste reiskantoren in België en Nederland. Contacteer uw reisagent voor een eerste oriënterend gesprek zodat we een offerte kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij uw wensen.

Wij danken u alvast dat u Africa Genius Travel Worldwide hebt gekozen als partner voor het uitwerken van uw droomreis naar Afrika.

neem contact op