Seychellen

exclusieve eilanden

Een exclusieve bestemming. North Island vanaf €6.500 per villa per nacht.
het hele jaar
Vraag offerte aan

exclusieve eilanden

Enkel superlatieven beschrijven de eilanden van de Seychellen: mooiste stranden, unieke planten- en dierenwereld, beste service, culinaire verwennerij... Unesco heeft de Seychellen de status van Werelderfgoed toegekend. Luxe en duurzaam toerisme. Het prijskaartje hoort erbij, maar dan heeft u er ook wat voor.... exclusieve belevingen. Ideale strandbestemming op zich, eventueel met island hopping, of in combinatie met een safari in zuidelijk of oostelijk Afrika!


Schermafbeelding_2019-04-28_om_17.02.37

NORTH ISLAND

luxury private island

Africa Genius is kind aan huis in North Island. Onze voorliefde gaat volledig uit naar deze uiterst bijzondere en exclusieve accommodatie. Het hele plaatje grenst aan perfectie: de ligging, de smaakvolle inrichting, het barefoot luxury-gevoel, service tot in de kleinste puntjes, volledige flexibiliteit en privacy. North Island is slechts voor diegene weggelegd die wensen te reizen naar de beste en meest bijzondere lodge in de Indische oceaan. Niet is standaard, u ook niet. Prijs per villa per nacht vanaf €6500 (kinderkorting van toepassing).

boek nu

Africa Genius Travel Worldwide heeft een partnership met de beste reiskantoren in België en Nederland. Contacteer uw reisagent voor een eerste oriënterend gesprek zodat we een offerte kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij uw wensen.

Wij danken u alvast dat u Africa Genius Travel Worldwide hebt gekozen als partner voor het uitwerken van uw droomreis naar Afrika.

neem contact op