Tanzania

hoe safari's moeten zijn

Tanzania kan bij Africa Genius privé begeleid in een 4x4 safari-voertuig of vervoer per Cessna in comfortabele tot ultra luxe lodges. 10-Daagse vanaf €3500 per persoon (laagseizoen), comfortabele lodges, excl vluchten.
het hele jaar (meest populaire reisperiode: jun-okt)
Vraag offerte aan

safari's in savanne-land

Tanzania is één van de grootste safarilanden ter wereld. Wildparken van wereldklasse en witte maagdelijke stranden: een winnende combinatie. De Serengeti, omvangrijk en legendarisch… onontbeerlijk op je bucketlist. Immense uitgestrekte vlakten waar jaarlijks de migratie als natuurfenomeen plaatsvindt, met in het zog de katachtigen op zoek naar een nietsvermoedende prooi.

Schermafbeelding_2019-04-24_om_09.36.55

Serengeti

figurant in het décor van The Lion King

De Serengeti, het grootse en meest bekende park van Tanzania en ook de plek waar de jaarlijkse 'grote trek' duizenden safari-liefhebbers aantrekt. Een walhalla van dieren: grote kuddes wilde dieren in immense uitgestrekte open grasvlakten met hier en daar de karakteristieke rotspartijen, "kopjes" genaamd. Acacia en savanne woodlands, beboste gebieden langs rivieren en hier en daar een meertje en moerasgebieden.

Naast de bekende kuddes van wildebeest, zebra, Thomson gazelle, is de Serengeti ook bekend om haar katachtigen zoals leeuwen, luipaarden en cheeta's. Het is geen uitzondering als je meermaals per dag meerdere leeuwen en cheeta’s ziet! Hou je ogen open voor het silhouet van het luipaard boven op de rotspartijen. Een unieke 'sighting'.

inspiratie voor uw reis

12 Dagen

luxe fly-in Tanzania & Mnemba Island

Luxe in beleving én verblijven in bijzondere luxe lodges. Verplaatsen doe je in stijl per kleine Cessna zodat je je safari-tijd in de legendarische safari-gebieden optimaal kunt benutten! Je reis eindigen met de voeten witte zand op een uniek en exclusief eiland.

Lees meer

boek nu

Africa Genius Travel Worldwide heeft een partnership met de beste reiskantoren in België en Nederland. Contacteer uw reisagent voor een eerste oriënterend gesprek zodat we een offerte kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij uw wensen.

Wij danken u alvast dat u Africa Genius Travel Worldwide hebt gekozen als partner voor het uitwerken van uw droomreis naar Afrika.

neem contact op