Zambia

watervallen en sublieme wildparken

watervallen en sublieme wildparken

De legendarische wandelsafari’s die ontstaan zijn in het South Luangwa National Park, de majestueuze Victoria Watervallen op de grens tussen Zambia en Zimbabwe tot een kanosafari in het Lower Zambezi National Park… Voeg daarbij de wildrijke nationale parken en natuurreservaten en u heeft een ideale ingrediënten om een prachtige reis met ons te bouwen.

Victoria watervallen

een Unesco Werelderfgoed!

De Victoria Watervallen behoren terecht op ieders bucketlist te staan. De meeste bezoekers combineren het met een reis in zuidelijk Afrika. De watervallen lopen grensoverschrijdend tussen Zambia en Zimbabwe. Zelfs het wildrijke Chobe National Park ligt op minder dan twee uur rijden van Livingstone. Uiteraard behoor je het park te bezoeken, maar ook een boottocht op de machtige Zambezirivier bij zonsopgang, een kayak-tocht op de Zambezi, per ULM over de watervallen, of bubbels in Devil's Pool... Er valt van alles te beleven. Beste reisseizoen: maart-september. Kijk ook even naar de activiteiten aan de kant van Livingstone/Zambia. Deze kunnen vaak met elkaar gecombineerd worden.

inspiratie voor uw reis

13 Dagen

royal treats: Kaapstad, big five, Vic Falls

Drie magische gebieden verspreid over twee bijzondere landen, namelijk Kaapstad, Big Five privé wildpark nabij Kruger en Victoria Falls. Al deze pracht is verpakt in deze combinatie-reis.

Lees meer

boek nu

Africa Genius Travel Worldwide heeft een partnership met de beste reiskantoren in België en Nederland. Contacteer uw reisagent voor een eerste oriënterend gesprek zodat we een offerte kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij uw wensen.

Wij danken u alvast dat u Africa Genius Travel Worldwide hebt gekozen als partner voor het uitwerken van uw droomreis naar Afrika.

neem contact op