Zimbabwe

pionier van safari's

pionier van safari's

Zimbabwe mag zicht oprecht pionier noemen voor safari’s in zuidelijk Afrika. Het niveau van de natuurgidsen behoort tot de hoogste standaard in Afrika wat van Zimbabwe een fantastisch safariland maakt. Safari’s in een open safarivoertuig, te voet door de bush, vanuit een kano op de Zambezirivier of Lake Kariba of heerlijk rustig het wild aanschouwen vanuit een ‘hide’. Zimbabwe biedt een mooie mix van safari-activiteiten! Je kan het land verkennen met een huurwagen of je kan je laten vliegen van de ene naar de andere bezienswaardigheid.

Schermafbeelding_2019-04-24_om_11.06.38

Victoria Watervallen

een Unesco Werelderfgoed!

De Victoria Watervallen behoren terecht op ieders bucketlist te staan. De meeste bezoekers combineren het met een reis in zuidelijk Afrika. De watervallen lopen grensoverschrijdend tussen Zambia en Zimbabwe. Zelfs het wildrijke Chobe National Park ligt op minder dan twee uur rijden van Vic Falls. Uiteraard behoor je het park te bezoeken, maar ook een boottocht op de machtige Zambezirivier bij zonsopgang, een kayak-tocht op de Zambezi, een heliflip over de watervallen... Er valt van alles te beleven. Beste reisseizoen: maart-september. Kijk ook even naar de activiteiten aan de kant van Livingstone/Zambia. Deze kunnen vaak met elkaar gecombineerd worden.

inspiratie voor uw reis

13 Dagen

fly-in Botswana & Victoria Falls

Geruisloos glijden houten mokoro’s door de met riet gevulde labyrint van waterwegen. We gaan naar het hart van Botswana, naar de Okavango Delta, een groene oase. Een echt natuurlijk waterparadijs waar knorrende nijlpaarden zich helemaal thuis voelen. Waar badende olifanten zich van enige schaamte ontdoen. Waar leeuwen zich van ‘eiland naar eiland’ begeven op zoek naar antilopen die het water proberen te vermijden.

Lees meer
13 Dagen

fly-in Zimbabwe

Unieke safari-belevingen in een safari pioniersland! In Zimbabwe beleef je authentieke wildlife-momenten. Het permanente water in Mana Pools zorgt voor een grote aantrek van wilde dieren, terwijl de spookbomen in Lake Kariba zorgen fotogenieke momenten. Tijdens het droogseizoen in het grootste wildpark Hwange vind je de grootste kuddes olifanten. Deze periode (mei-sep) is dan ook weer het ultieme moment om de vermaarde Victoria Watervallen te bezoeken. Safari's in Zimbabwe zijn zeer gevarieerd: in een 4x4 safari-voertuig, te voet de bush verkennen en zelfs per kano!

Lees meer

boek nu

Africa Genius Travel Worldwide heeft een partnership met de beste reiskantoren in België en Nederland. Contacteer uw reisagent voor een eerste oriënterend gesprek zodat we een offerte kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij uw wensen.

Wij danken u alvast dat u Africa Genius Travel Worldwide hebt gekozen als partner voor het uitwerken van uw droomreis naar Afrika.

neem contact op