Zuid-Afrika

een land met vele facetten

Zuid-Afrika biedt een ruime keuze: gastenhuizen, boutique hotels tot de (ultra) luxe hotels. Een 10-tal dagen in gastenhuizen, incl wagen, excl vluchten, vanaf €1100 per persoon (laagseizoen). De (ultra) luxe versie ligt enkele malen hoger.
Vraag offerte aan

een land met vele facetten

Dynamisch, cultureel en historisch… Een land van grote natuurpracht, een rijke geschiedenis en een gastvrije kleurrijke bevolking, van 2 oceanen die samenvloeien, van bergen en heuvels met meanderende wandelpaden tussen de Kaapse flora. Daarnaast zijn er ook nog de culinaire verwennerijen in het Bourgondische hart van de wijnstreek, tot uitgestrekte vlakten met hier en daar een eenzame heuvel.

De geur van een smeulend houtvuur en versgemalen koffie wekken je ’s morgensvroeg in de Afrikaanse savanne. Het is hier vroeg uit de veren want niets is er mooier dan getuige te zijn van het ontwaken van de bush. Een leeuwenkroost likt de laatste resten van hun gevangen wrattenzwijn. De stokstaartjes kruipen uit hun holen om de eerste stralen zonnelicht op te vangen.

Schermafbeelding_2019-04-24_om_11.03.38

Kaapstad

ongetwijfeld de mooiste stad ter wereld

Verscholen in de schoot van de Tafelberg, de zilte lucht van de oceanen, een smeltkroes van culturen, pelsrobben hunkerend naar wat aandacht, speelse pinguïns die de woeste golven trotseren, verborgen windluwe stranden die alleen de connaisseurs weten te vinden... Van organische en creatieve marktjes tot restaurants met culinaire creaties door de hand van Afrikaanse top chefs. Kaapstad is de oudste stad van Zuid-Afrika en zeker ook de meest trendy stad!

inspiratie voor uw reis

12 Dagen

Kruger tot Kaap

Het klinkt als een oude migratieroute van de olifant, maar het is meer dan dat. Twee historische gebieden: de oudste stad van Zuid-Afrika, namelijk Kaapstad, gecombineerd met het een subliem safari-gebied grenzend aan het Krugerpark. Als bonus de prachtige natuurgebieden op de Panoramaroute en de idyllische wijnlanden in de Kaap.

Lees meer
15 Dagen

het noorden 'anders bekeken'

Het 'échte' Afrika zien' horen we regelmatig dat mensen wensen van hun eerste (of opeenvolgende) reis naar Zuid-Afrika. De meeste reisprogramma's stoppen aan Tzaneen, maar dan heb je de écht belangrijke gebieden in het noordelijke deel van de Limpopo-provincie niet gezien! De gebieden waar je nog eeuwenoude tradities vindt, hutten langs de banen, koeien op de weg, heilige wouden en sacrale meren.

Lees meer

boek nu

Africa Genius Travel Worldwide heeft een partnership met de beste reiskantoren in België en Nederland. Contacteer uw reisagent voor een eerste oriënterend gesprek zodat we een offerte kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij uw wensen.

Wij danken u alvast dat u Africa Genius Travel Worldwide hebt gekozen als partner voor het uitwerken van uw droomreis naar Afrika.

neem contact op