Namibië

fly-in safari's

Catamaran

catamaran, oesters en pelikanen

varen op de Atlantische Oceaan

Wat hebben oesters, pelikanen en een catamaran met elkaar gemeen? Het zijn de basisingrediënten voor een succesvolle boottocht op de Atlantische Oceaan. Je vaart langs de grootste oesterkwekerij van het zuidelijke halfrond, terwijl benguela-dolfijnen en pelsrobben naast de boot zwemmen en pelikanen rakelings over de hoofden scheren. Nadat de typische ochtendmist verdwenen is het tijd om te genieten van champagne en oesters!

_mg_0273

het paradijs Sandwich Harbour

groene oase in de woestijn

Op het uiterste punt van de Pelican Point Peninsula, aan de overzijde van de Walvis Bay Laguna, ligt Sandwich Harbour. Deze plek is enkel per gids en een 4x4 te bereiken. het juiste tijdstip is hierbij is erg belangrijk, want bij vloed is er geen doorkomen aan. Vanaf de hoge toppen zie je de duinen in de Atlantische Oceaan verdwijnen. Er tussenin ligt Sandwich Harbour als een zoetwater oase in de woestijn. Pelikanen, flamingo's en jakhalzen leven hier in harmonie samen. Doe deze excursie in combinatie met het kayakken in Pelican Point en je hebt de ultieme Namibië-excursie!

2-scenic-flights_02

vliegen over de Namibwoestijn

ontdek de mystieke duinengordels

De ideale excursie om de eeuwenoude Namibwoestijn vanuit de lucht te verkennen is per vliegtuigje! Je vliegt over de verschillende indrukwekkende duinengordels; idyllisch onder je ontvouwen als een pittoresk natuurschilderij. Hou je ogen goed open, want misschien zie je wel een eenzame zwart-wit onyx die de moed heeft om de hoge okerkleurige duinenflanken te beklimmen! Kortom: indrukwekkende excursie!

AF35_Namibie_1

Sossusvlei en Dead Vlei privaat begeleid

meest intieme excursie

Met je eigen gids, je eigen select gekozen reisgezelschap en een 4x4 op verkenning door het Namib Nature Reserve tot aan de vermaarde Sossusvlei en de al even indrukwekkende Dead Vlei.

VROEG UIT DE VEREN
Africa Genius verkiest een vertrek zeer vroeg in de ochtend zodat je de mogelijkheid hebt om de hoogste duinen te beklimmen. Een must! Op de top word je overdonderd door de immense vergezichten en de bijna oorverdovende stilte.

FOTOGENIEKE DEAD VLEI
Het schrille contract tussen de witte ondergrond met als omsluitend amfitheater de okerkleurige duinen van de Namibwoestijn. Zing je eigen ballade en merk hoe de duinen voor de perfecte akoestiek zorgen!

inspiratie voor uw reis

17 Dagen

luxe fly-in Namibië

Giraffen kuierend over de verblindende witte zoutpannen van Etosha National Park, gemsbokken betwisten de steile hellingen van de oranje zandduinen in de Namibwoestijn, grote kolonies zeerobben van wel 100.000 stuks bewonen de desolate en onherbergzame gebieden van Skeleton Coast. En dan is er de ruimte… heel veel ruimte… Dit is Namibië!


Lees meer

zo vraagt u een op-maat reisvoorstel aan

Africa Genius Travel Worldwide heeft een partnership met de beste reiskantoren in België en Nederland. Contacteer je reisagent voor een eerste oriënterend gesprek zodat we een offerte kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij je wensen.

Wij danken je alvast dat je Africa Genius Travel Worldwide hebt gekozen als partner voor het uitwerken van je droomreis naar Afrika.

neem contact op
shutterstock_287007572