Rwanda

fly-in safari's

inspiratie voor uw reis

7 Dagen

primaten in Rwanda per helikopter

Toegegeven, de zeldzame berggorilla's weten ieders hart te beroeren wanneer ze recht in je ogen kijken, je aanraken, eens komen ruiken.... Zeker als ze een 'thuismatch' spelen in het prachtige décor van het Volcanoes National Park. Dit is het park dat Oeganda van Rwanda scheidt en dat bezaaid ligt met merkwaardige vulkani sche formaties.Maar er zijn meer primaten in Rwanda dan 'alleen maar' de berggorilla's en er zijn meer wouden dan alleen maar het Volcanoes National Park. Nyungwe is nog zo een parel. Een tropisch regenwoud waar de 'golden monkey', chimps een beschermd leven leiden. De hoge boomtoppen worden met elkaar verbonden met platformen. Deze canopy tour is meer dan de moeite waard. De luxe-bonus is om zich te laten verplaatsen per helikopter tussen deze twee top parken!

Lees meer

zo vraagt u een op-maat reisvoorstel aan

Africa Genius Travel Worldwide heeft een partnership met de beste reiskantoren in België en Nederland. Contacteer je reisagent voor een eerste oriënterend gesprek zodat we een offerte kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij je wensen.

Wij danken je alvast dat je Africa Genius Travel Worldwide hebt gekozen als partner voor het uitwerken van je droomreis naar Afrika.

neem contact op
shutterstock_287007572