Zimbabwe

fly-in safari's

canoeing__1920x1080_q85_crop_subsampling-2_upscale

kano-tocht Zambezirivier

terwijl de nijlpaarden toekijken

Hou je van wat meer actie, dan kunnen we deze begeleide kano-tocht op de Zambezirivier aanbevelen. Deze machtige rivier slingert zich gracieus tussen Zimbabwe en Zambia. Getuige op de eerste rij wanneer een kudde olifanten slurf-aan-staart netjes op een rij de diepe rivier overzwemmen, hoe nijlpaarden via niet zo subtiel geknor je komst aankondigen, het geluid van visarenden die rakelings over de rivier scheren om hun lunch te vangen.

batoka-sky-helicopters-3__1920x1080_q85_crop_subsampling-2_upscale

helikopter over Victoria Watervallen

een wereldwonder vanuit vogelperspectief

'Flight of Angels' wordt deze bijzondere vlucht wel eens genoemd. De helikopter neemt je mee boven de watervallen en je vliegt eveneens over de kleine eilanden, waaronder het beroemde Livingstone Island, vlak voor het water zich in de grote diepte stort. De langere vlucht is de meest ultieme; je vliegt dan eveneens over het wildreservaat vlak bij de watervallen. Misschien kan je wel olifanten spotten vanuit de lucht!

Devils_Pool_Couple_1

op de rand van de afgrond in Devils Pool

als een duiveltje in bruisende poel

Deze excursie is gelimiteerd in tijd en kan enkel maar aan de zijde van Zambia in een periode met laagwater (okt-mrt), wanneer er niet meer de grote watermassa is die met een enorme waterkracht naar beneden stort. Zachter stromend water en natuurlijk geërodeerde 'jacuzzi's' op de rand van de hoge watervallen. Een gids loodst je veilig tot in één van deze waterpoelen. Tijd voor een glaasje bubbels tijdens deze epische excursie. Dit is voor de durvers!

inspiratie voor uw reis

13 Dagen

fly-in Botswana & Victoria Falls

Geruisloos glijden houten mokoro’s door de met riet gevulde labyrint van waterwegen. We gaan naar het hart van Botswana, naar de Okavango Delta, een groene oase. Een echt natuurlijk waterparadijs waar knorrende nijlpaarden zich helemaal thuis voelen. Waar badende olifanten zich van enige schaamte ontdoen. Waar leeuwen zich van ‘eiland naar eiland’ begeven op zoek naar antilopen die het water proberen te vermijden.

Lees meer
13 Dagen

fly-in Zimbabwe

Unieke safari-belevingen in een safari pioniersland! In Zimbabwe beleef je authentieke wildlife-momenten. Het permanente water in Mana Pools zorgt voor een grote aantrek van wilde dieren, terwijl de spookbomen in Lake Kariba zorgen fotogenieke momenten. Tijdens het droogseizoen in het grootste wildpark Hwange vind je de grootste kuddes olifanten. Deze periode (mei-sep) is dan ook weer het ultieme moment om de vermaarde Victoria Watervallen te bezoeken. Safari's in Zimbabwe zijn zeer gevarieerd: in een 4x4 safari-voertuig, te voet de bush verkennen en zelfs per kano!

Lees meer

zo vraagt u een op-maat reisvoorstel aan

Africa Genius Travel Worldwide heeft een partnership met de beste reiskantoren in België en Nederland. Contacteer je reisagent voor een eerste oriënterend gesprek zodat we een offerte kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij je wensen.

Wij danken je alvast dat je Africa Genius Travel Worldwide hebt gekozen als partner voor het uitwerken van je droomreis naar Afrika.

neem contact op
shutterstock_287007572