Botswana

nature only

28

per heli over de Okavango Delta

een vlucht om niet te vergeten

De helipad is gewoon een 'bush'-strip, midden in het uitgestrekte natuurgebied van de Okavango Delta. Wanneer de propellor begint te draaien en in snelheid toeneemt, stijgt ook meteen de adrenaline, want je weet dat binnen enkele minuten één van de mooiste pure wildernis gebieden van Afrika zich onder je zullen ontvouwen. Niet alleen het labyrint aan waterwegen is indrukwekkend, maar ook de door nijlpaarden gevormde wandel'paden', de gevormde eilanden. Met een beetje geluk ook grote kuddes buffels en olifanten... Verblijf daarom in één van de lodges die deze activiteiten kunnen aanbieden!

Xaranna_mokoro1

per mokoro door het labyrint

met je pooler door de Delta

Een absolute 'must do' is een tocht per mokoro door de Okavango Delta. Je krijgt je eigen kundige pooler mee die je met de perfectie doorheen het labyrint van waterwegen in de Delta loodst. Wat je kunt verwachten: geruisloos glijden door de lage waterwegen omlijnd met papyrusriet, kleurrijke vogels, witte en paarse waterlelies, nijlpaarden en andere wild dieren verborgen in het riet! Dan vergeten we nog het belangrijkste te vermelden: de verhalen van het leven in de Delta verteld door je 'pooler'.

batoka-sky-microlights-4__1920x1080_q85_crop_subsampling-2_upscale

avontuurlijk per ULM boven de watervallen

bijna geruisloos zweven op de termiek

Wil je het ultieme gevoel van vrijheid voelen en ben je een (beetje) avontuurlijk ingesteld. Ruil dan de helikopter in voor een ULM (Ultra Light Micro). Je piloot en een paar (gemotoriseerde) vleugels laat je op de termiek boven de watervallen (bijna) geruisloos zweven. Dit is puur genieten!

inspiratie voor uw reis

13 Dagen

fly-in Botswana & Victoria Falls

Geruisloos glijden houten mokoro’s door de met riet gevulde labyrint van waterwegen. We gaan naar het hart van Botswana, naar de Okavango Delta, een groene oase. Een echt natuurlijk waterparadijs waar knorrende nijlpaarden zich helemaal thuis voelen. Waar badende olifanten zich van enige schaamte ontdoen. Waar leeuwen zich van ‘eiland naar eiland’ begeven op zoek naar antilopen die het water proberen te vermijden.

Lees meer

zo vraagt u een op-maat reisvoorstel aan

Africa Genius Travel Worldwide heeft een partnership met de beste reiskantoren in België en Nederland. Contacteer je reisagent voor een eerste oriënterend gesprek zodat we een offerte kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij je wensen.

Wij danken je alvast dat je Africa Genius Travel Worldwide hebt gekozen als partner voor het uitwerken van je droomreis naar Afrika.

neem contact op
shutterstock_287007572