Zimbabwe

nature only

canoeing__1920x1080_q85_crop_subsampling-2_upscale

kano-tocht Zambezirivier

terwijl de nijlpaarden toekijken

Hou je van wat meer actie, dan kunnen we deze begeleide kano-tocht op de Zambezirivier aanbevelen. Deze machtige rivier slingert zich gracieus tussen Zimbabwe en Zambia. Getuige op de eerste rij wanneer een kudde olifanten slurf-aan-staart netjes op een rij de diepe rivier overzwemmen, hoe nijlpaarden via niet zo subtiel geknor je komst aankondigen, het geluid van visarenden die rakelings over de rivier scheren om hun lunch te vangen.

fishing__1920x1080_q85_crop_subsampling-2_upscale_(1)

katvis vangen op de Zambezi

en daarna terug vrijlaten

'Catch & release', dit is het principe van vis vangen op de Zambezirivier. Katvis, tijgervis... de diepten van de rivier heeft heel wat voor u in petto. Wanneer je de dobber onder het wateroppervlak ziet verdwijnen... dit is het moment om super alert te zijn en de grote vangst binnen te halen.

inspiratie voor uw reis

13 Dagen

fly-in Botswana & Victoria Falls

Geruisloos glijden houten mokoro’s door de met riet gevulde labyrint van waterwegen. We gaan naar het hart van Botswana, naar de Okavango Delta, een groene oase. Een echt natuurlijk waterparadijs waar knorrende nijlpaarden zich helemaal thuis voelen. Waar badende olifanten zich van enige schaamte ontdoen. Waar leeuwen zich van ‘eiland naar eiland’ begeven op zoek naar antilopen die het water proberen te vermijden.

Lees meer
13 Dagen

fly-in Zimbabwe

Unieke safari-belevingen in een safari pioniersland! In Zimbabwe beleef je authentieke wildlife-momenten. Het permanente water in Mana Pools zorgt voor een grote aantrek van wilde dieren, terwijl de spookbomen in Lake Kariba zorgen fotogenieke momenten. Tijdens het droogseizoen in het grootste wildpark Hwange vind je de grootste kuddes olifanten. Deze periode (mei-sep) is dan ook weer het ultieme moment om de vermaarde Victoria Watervallen te bezoeken. Safari's in Zimbabwe zijn zeer gevarieerd: in een 4x4 safari-voertuig, te voet de bush verkennen en zelfs per kano!

Lees meer

zo vraagt u een op-maat reisvoorstel aan

Africa Genius Travel Worldwide heeft een partnership met de beste reiskantoren in België en Nederland. Contacteer je reisagent voor een eerste oriënterend gesprek zodat we een offerte kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij je wensen.

Wij danken je alvast dat je Africa Genius Travel Worldwide hebt gekozen als partner voor het uitwerken van je droomreis naar Afrika.

neem contact op
shutterstock_287007572