Zuid-Afrika

hartentroef: romantische reizen

inspiratie voor uw reis

12 Dagen

Kruger tot Kaap

Het klinkt als een oude migratieroute van de olifant, maar het is meer dan dat. Twee historische gebieden: de oudste stad van Zuid-Afrika, namelijk Kaapstad, gecombineerd met het een subliem safari-gebied grenzend aan het Krugerpark. Als bonus de prachtige natuurgebieden op de Panoramaroute en de idyllische wijnlanden in de Kaap.

Lees meer
14 Dagen

stijlvol genieten in de Kaap

Dynamisch en cultureel… Een regio van natuurpracht, malariavrij, met een rijke geschiedenis en een gastvrije kleurrijke bevolking. Bij twee grote oceanen, met bergen, heuvels en meanderende wandelpaden tussen de bloeiende Kaapse koningsprotea’s. Geniet van de culinaire verwennerijen in het Bourgondische hart van de wijnstreek, de witgekalkte huizen in het historische Stellenbosch tot uitgestrekte vlakten met hier en daar een eenzame heuvel in het typerende Karoo-landschap. Geurige specerijen verleiden je in de kleurrijke Bo Kaap in het centrum van Kaapstad.


Lees meer

zo vraagt u een op-maat reisvoorstel aan

Africa Genius Travel Worldwide heeft een partnership met de beste reiskantoren in België en Nederland. Contacteer je reisagent voor een eerste oriënterend gesprek zodat we een offerte kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij je wensen.

Wij danken je alvast dat je Africa Genius Travel Worldwide hebt gekozen als partner voor het uitwerken van je droomreis naar Afrika.

neem contact op
shutterstock_287007572