Botswana

ultra luxe

28

per heli over de Okavango Delta

een vlucht om niet te vergeten

De helipad is gewoon een 'bush'-strip, midden in het uitgestrekte natuurgebied van de Okavango Delta. Wanneer de propellor begint te draaien en in snelheid toeneemt, stijgt ook meteen de adrenaline, want je weet dat binnen enkele minuten één van de mooiste pure wildernis gebieden van Afrika zich onder je zullen ontvouwen. Niet alleen het labyrint aan waterwegen is indrukwekkend, maar ook de door nijlpaarden gevormde wandel'paden', de gevormde eilanden. Met een beetje geluk ook grote kuddes buffels en olifanten... Verblijf daarom in één van de lodges die deze activiteiten kunnen aanbieden!

Credit_Uncharted_Africa

slapen op de zoutpannen

de onbewoonde wereld van Makgadikgadi

Het lijkt wel het einde van de wereld... witte immense zoutpannen... zo ver het oog kan kijken... Geen lichtpollutie, geen geluidsoverlast, maar absolute stilte! In het het droogseizoen (jun-okt) kan je per quadbike in 'Laurence of Arabia-stijl' de zoutpannen verkennen en blijven overnachten op een matrasje. De volgende ochtend ontmoet je de stokstaartjes. Africa Genius weet vanuit welke lodge je deze unieke excursie kunt doen!

inspiratie voor uw reis

13 Dagen

fly-in Botswana & Victoria Falls

Geruisloos glijden houten mokoro’s door de met riet gevulde labyrint van waterwegen. We gaan naar het hart van Botswana, naar de Okavango Delta, een groene oase. Een echt natuurlijk waterparadijs waar knorrende nijlpaarden zich helemaal thuis voelen. Waar badende olifanten zich van enige schaamte ontdoen. Waar leeuwen zich van ‘eiland naar eiland’ begeven op zoek naar antilopen die het water proberen te vermijden.

Lees meer

zo vraagt u een op-maat reisvoorstel aan

Africa Genius Travel Worldwide heeft een partnership met de beste reiskantoren in België en Nederland. Contacteer je reisagent voor een eerste oriënterend gesprek zodat we een offerte kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij je wensen.

Wij danken je alvast dat je Africa Genius Travel Worldwide hebt gekozen als partner voor het uitwerken van je droomreis naar Afrika.

neem contact op
shutterstock_287007572