Zuid-Afrika

zelf rijden door Namibië en Zuid-Afrika

inspiratie voor uw reis

12 Dagen

Kruger tot Kaap

Het klinkt als een oude migratieroute van de olifant, maar het is meer dan dat. Twee historische gebieden: de oudste stad van Zuid-Afrika, namelijk Kaapstad, gecombineerd met het een subliem safari-gebied grenzend aan het Krugerpark. Als bonus de prachtige natuurgebieden op de Panoramaroute en de idyllische wijnlanden in de Kaap.

Lees meer
15 Dagen

het noorden 'anders bekeken'

Het 'échte' Afrika zien' horen we regelmatig dat mensen wensen van hun eerste (of opeenvolgende) reis naar Zuid-Afrika. De meeste reisprogramma's stoppen aan Tzaneen, maar dan heb je de écht belangrijke gebieden in het noordelijke deel van de Limpopo-provincie niet gezien! De gebieden waar je nog eeuwenoude tradities vindt, hutten langs de banen, koeien op de weg, heilige wouden en sacrale meren.

Lees meer

zo vraagt u een op-maat reisvoorstel aan

Africa Genius Travel Worldwide heeft een partnership met de beste reiskantoren in België en Nederland. Contacteer je reisagent voor een eerste oriënterend gesprek zodat we een offerte kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij je wensen.

Wij danken je alvast dat je Africa Genius Travel Worldwide hebt gekozen als partner voor het uitwerken van je droomreis naar Afrika.

neem contact op
shutterstock_287007572